Om oss

Selma City Spa Stockholm är ett levande spa i hjärtat av staden. Vår rooftop pool, bastu, gym, lyxiga behandlingar och olika events skapar magin, allt detta med utsikt över vår vackra huvudstad. Det är den perfekta platsen för efterlängtad egentid, kvalitetstid med vännerna eller för att skämma bort den du älskar!

Wonderfully central location

Bland Stockholms takåsar, på våning 8 på Clarion Hotel Sign mitt i city finner ni vår oas. Närhet till kommunikationer, shopping och nöjen!

Vi är inte ett klassiskt spa, vi är mycket mer. Förutom att du här kan ha Stockholms skönaste AW, bjuder vi med jämna mellanrum in till olika events, allt från gästande skönhets genier, poolpartyn, nattdopp och yoga. Håll utkik för senaste nytt på vår Facebook & Instagram!

Möhippa, födelsedagsfirande, baby shower, svensexa? Kom och fira hos oss, vi har de perfekta paketen >>

ELEMIS ”defined by nature – led by science”

Inte nog med att vi säljer deras fantastiska produkter, vi använder dem till våra behandlingar också, ELEMIS är Englands ledande hudvårds- och spamärke. Den framgångsrika kombinationen av naturligt kraftfulla ingredienser med den senaste teknologin har gjort det möjligt för ELEMIS att erbjuda några av de mest effektiva och resultatinriktade produkter och behandlingar som finns på marknaden idag.

Follow us 24/7

Ingen dag är den andra lik på Selma, följ oss i våra sociala kanaler för att se våra erbjudanden, events och live uppdateringar från vår pärla!
Facebook: @Selma City Spa Stockholm
Instagram: @SelmaCitySpaStockholm
#SelmaCitySpa

Kontantfritt spa

Selma City Spa, Stockholm är kontantfritt spa för en enklare och säkrare vistelse för dig som besökare. Vid frågor, kontakta oss på 08-676 98 95.