Om oss

Selma City Spa är en Pool Club med en touch av spa – mitt i Stockholm City! Här kan du besöka vårt spa redan innan du kommit hit.

När du kommer in till oss möts du av en pulserande miljö där vår populära rooftop pool står i fokus. Under vintertid tar du ett dopp i poolen och njuter av den magiska utsikten över vår vackra huvuudstad och under sommartid förvandlas poolen till det perfekta sommarhänget med flamingos, dj’s och andra spännande happenings.

Helt enkelt, vi är inte ett klassiskt spa – vi är mycket mer. Förutom att du här kan ha Stockholms bästa afterwork, bjuder vi med jämna mellanrum in till olika events, allt från afternoon tea till poolpartyn. Det är det som skapar en magisk upplevelse!

Självklart erbjuder vi även en stund för avkoppling med någon av våra härliga behandlingar. Unna dig en klassisk massage, en ansiktsbehanling eller någon annan passande behandling från vår meny.

Öppettider

Follow us on social media

Facebook: @Selma City Spa Stockholm
Instagram: @SelmaCitySpaSthlm

Ingen dag är den andra lik hos oss, följ oss i våra sociala kanaler för att se våra erbjudanden, events och live uppdateringar från Stockholms hetaste Pool Club!