Behandlingar

Hos oss finner du både långa avkopplande behandlingar och korta effektiva behandlingar. Hos oss finns alla möjligheter då vi har behandlingar som till fördel kan anpassas utefter just ditt/era behov.

Massage, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, gravidbehandlingar, Quick Fix, förälder + barn-behandlingar, manikyr, pedikyr och lite annat smått och gott.

Den stora frågan är; vilken behandling behöver du just idag?

Great News!  I höst händer det mycket spännande hos oss på Selma. Vi kommer erbjuda en ny fantastisk behandlingsmeny då vi tar in det prisbelönta märket Elemis, Englands ledande hud- och spamärke. Vi säger farväl till gamla vänner och välkomnar nya, we can’t wait to treat you! 

————————————————–

Spaweekend i Stockholm

Då vi finns på Clarion Hotel Sign’s åttonde våningsplan så har vi alla möjligheter att kombinera en weekend med både spa och övernattning – mitt i centrala Stockholm.
Ring oss gärna på 08-676 98 10 eller spana in våra hotellpaket här >>

 

Spa + Konferens = Spakonferens!

Hos oss kan du möjlighet att kombinera en spavistelse med en konferens på Clarion Hotel Sign. Och det bästa med allt? Du finner allt i samma hus!
Vill du veta mer så ringer du oss på 08-676 98 20 eller skickar ett mail till sales.sign@choice.se.

 

Möhippa/ Svensexa eller Baby Shower?

Vi är den perfekta platsen då det är dags för en möhippa/svensexa eller en baby shower! Hos oss kan ni boka ett eget hotellrum under 3 timmar där ni minglar och myser – samtidigt som ni har tillgång till spaavdelningen där ni kan bada i poolen, hänga i loungen eller unna er sköna behandlingar.
Spana in våra grupp-paket här >>

————————————————–

Läs mer om våra behandlingar till höger här på sidan.

För bokning av behandling, ring +46 (0)8 676 98 10 eller maila till reservations.sign@choice.se