Signaturbehandlingar – Strawberry Experience

Strawberry Hydration Dream (25 min)

Återfuktar och ger lyster

En behandling som boostar huden med fukt och snabbt ger fräsch hud. Efter en avkopplande välkomstritual peelas huden var efter en skön ansiktsmassage utförs med en djupt återfuktande specialmask som innehåller naturlig hyaluronsyra, jordgubbs och rabarberextrakt. Huden lämnas mjuk och smidig med ny lyster.

Måndag – Torsdag: 995 SEK
Fredag – Söndag: 1195 SEK

Strawberry Dream Facial (50 min)

Fuktboostande behandling som plumpar upp huden.

När din hud behöver en riktig superfuktboost. Här är behandlingen som lugnar, reparerar och fyller din hud med fukt på djupet. Huden rengörs med fuktbevarande cleanser och mild dubbel peeling utförs innan du får skön avkoppling genom en stimulerande ansiktsmassage.

Dubbla ansiktsmasker används sedan för att ge huden maximalt med näring. Avslutningsvis appliceras en ansiktscreme med extrakt av jordgubbar och naturligt hyaluronsyrekomplex för djup återfuktning. Ögonområdet tas omhand med utjämnande ögonserum varefter en skyddande ansiktscreme appliceras. Din hud blir smidig och får förbättrad volym och spänst.

Måndag – Torsdag: 1295 SEK
Fredag – Söndag: 1495 SEK

Strawberry Dream de Luxe (80min)

Njutning från topp till tå

En stimulerande och polerande sockerskrubb inleder denna mjukgörande, djupt återfuktande och ljuvligt doftande behandling. Skrubben följs av en fuktboostande kroppsinpackning där väldoftande jordgubbar får fylla huden med näring. Under tiden inpackningen verkar utförs en härlig ansiktsbehandling med dubbelrengörande ritual, mild peeling och avslappnande ansiktsmassage följt av superåterfuktande och boostande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en härlig jordgubbsdoftande och rikligt återfuktande efflurage över hela kroppen.

Ren lyx och njutning från topp till tå!

Måndag – Torsdag: 1595 SEK
Fredag – Söndag: 1795 SEK

 

Observera att under sommarperioden, 17:e juni och 11:e augusti, har vi helgpriser alla dagar i veckan.