Kroppsbehandlingar

Body Scrub, 25 min

I denna behandling ingår en underbar och välgörande kroppsskrubb som peelar bort döda hudceller så att genomblödningen och syresättningen ökar. Avslutas med en återfuktande bodylotion. 

Måndag – Torsdag: 995 SEK
Fredag – Söndag: 1195 SEK

Body Wrap, 50 min

Denna behandlingen inleds med en skön torrborstning så att döda hudceller avlägsnas och så att syresättningen ökar. Därefter läggs en härligt mjukgörande inpackning med värmefilt för trötta muskler och stela leder. Avslutas med en avslappnande skalpmassage och en avslutande återfuktande bodylotion. Välj mellan Detox Inpackning som rensar ut slagg och gifter ur kroppen eller Revaltilcing Inpackning som ökar nybildning av hudceller samt är återfuktande.

Måndag – Torsdag: 1295 SEK
Fredag – Söndag: 1495 SEK

Selma Face & Body, 80 min

Det bästa av allt i en och samma behandling! Behandlingen startar med en underbar kroppsskrubb som ökar cirkulationen och gör din hud len och mjuk. Därefter torrborstning, inpackning i värmefilt, avtvätt ansikte, ansiktsmassage samt en djup avslappnande skalpmassage. Avslutas med en återfuktande kräm. 

Måndag – Torsdag: 1595 SEK
Fredag – Söndag: 1795 SEK

Strawberry Dream de Luxe (80min)

Njutning från topp till tå

En stimulerande och polerande sockerskrubb inleder denna mjukgörande, djupt återfuktande och ljuvligt doftande behandling. Skrubben följs av en fuktboostande kroppsinpackning där väldoftande jordgubbar får fylla huden med näring. Under tiden inpackningen verkar utförs en härlig ansiktsbehandling med dubbelrengörande ritual, mild peeling och avslappnande ansiktsmassage följt av superåterfuktande och boostande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en härlig jordgubbsdoftande och rikligt återfuktande efflurage över hela kroppen.

Ren lyx och njutning från topp till tå!

Måndag – Torsdag: 1595 SEK
Fredag – Söndag: 1795 SEK

 

Observera att under sommarperioden, 17:e juni och 11:e augusti, har vi helgpriser alla dagar i veckan.