Kroppsbehandlingar

Poolen, bastun, relaxrum och bar håller fortsatt öppet. Vi följer noga utveckling och intformation från Folkhälsomyndigheten med extra städ och säkerhetsrutiner så att du som besökare kan känna dig trygg hos oss.

Body Scrub, 25 min

I denna behandling ingår en underbar och välgörande kroppsskrubb som peelar bort döda hudceller så att genomblödningen och syresättningen ökar. Avslutas med en återfuktande bodylotion. 

Måndag – Torsdag: 995 SEK
Fredag – Söndag: 1195 SEK

Body Wrap, 50 min

Denna behandlingen inleds med en skön torrborstning så att döda hudceller avlägsnas och så att syresättningen ökar. Därefter läggs en härligt mjukgörande inpackning med värmefilt för trötta muskler och stela leder. Avslutas med en avslappnande skalpmassage och en avslutande återfuktande bodylotion. Välj mellan Detox Inpackning som rensar ut slagg och gifter ur kroppen eller Revaltilcing Inpackning som ökar nybildning av hudceller samt är återfuktande.

Måndag – Torsdag: 1295 SEK
Fredag – Söndag: 1495 SEK

Selma Face & Body, 80 min

Det bästa av allt i en och samma behandling! Behandlingen startar med en underbar kroppsskrubb som ökar cirkulationen och gör din hud len och mjuk. Därefter torrborstning, inpackning i värmefilt, avtvätt ansikte, ansiktsmassage samt en djup avslappnande skalpmassage. Avslutas med en återfuktande kräm. 

Måndag – Torsdag: 1595 SEK
Fredag – Söndag: 1795 SEK