Om oss

Selma City Spa Visby erbjuder en unik wellnessupplevelse i medeltida miljö. Välkommen ner till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en härlig och avkopplande stund. Ta ett dopp i poolen eller en rofylld stund i bastun. Selma City Spa Wisby är det perfekta stället för dig som vill hämta extra kraft i en inspirerande och avkopplande historisk miljö. Poolen är uppvärmd till 28° och omges av en pelare från 1400-talet. Miljön kring poolen är i sig unik och en upplevelse utöver det vanliga.

På helgerna höjer vi pulsen med pool club, härlig musik och gott bubbligt i glaset. Olika dagar, olika tider, olika setups – men alltid med en fantastisk upplevelse som gemensam nämnare. Välj din vibe för dagen och boka in ditt besök därefter.

 

Öppettider

Söndag- Torsdag: kl. 16.00 – 20.00 ( endast bad och bastu)
Fredag & Lördag: kl. 11.00 – 19.00


Låt Selma City Spa Wisby bli din oas för njutning och avkoppling i vardagen

Vi erbjuder massage och till vår försäljning finns produkter från Co/Gerd, som är en svenskt ekologiskt spa- och hudvårdsserie.
DIY- Do It Yourself: När du är på plats kan du köpa en härlig SPARITUAL som går att göra på plats hos oss alternativt ta med dig hem som en härlig treat, eller varför inte som en gåva till en vän?

 

Follow us on social media

Facebook: @SelmaCitySpavisby 
Instagram: @ClarionWisby

Ingen dag är den andra lik hos oss, följ oss i våra sociala kanaler för att se våra erbjudanden, events och live uppdateringar från Visbys mysigaste oas.