Old ”Om oss” Visby

Selma City Spa Visby erbjuder en unik spaupplevelse i medeltida miljö. Välkommen ner till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en lugn och avkopplande stund. Ta ett dopp i poolen eller en rofylld stund i bastun.

Hämta kraft i historisk miljö

Selma City Spa Wisby är det perfekta stället för dig som vill hämta extra kraft i en inspirerande och avkopplande historisk miljö. Poolen är uppvärmd till 28° och omges av en pelare från 1400-talet. Miljön kring poolen är i sig unik och en upplevelse utöver det vanliga. 

Öppettider

Måndag – Tisdag kl. 08-20
Onsdag – Lördag kl. 08-13, därefter öppnar vi upp för fullt utbud med poolclub bar, behandlingar, relax, pool & bastu kl 15-20.
Söndag kl. 09-20

Barn på spa

Barn under 12 år är välkomna i målsmans sällskap under vissa tider. Tänk på att behålla en avkopplande spa-atmosfär under ert besök och visa hänsyn til andra gäster.
Mån, tis, sön: Alla tider
Ons-lör: Från öppning fram till kl 13.00
Tips! Ta med egen badrock till barnet om så önskas – lån av handduk ingår i priset. 


Låt Selma City Spa Wisby bli din oas för njutning och avkoppling i vardagen

Vi erbjuder kroppsbehandlingar, massage och lättare hudbehandlingar med produkter från Co/Gerd, som är en svenskt ekologiskt spa- och hudvårdsserie
I vårt SPA får du chans att återhämta dig i en lugn och rofylld medeltida miljö.

Ingen dag är den andra lik hos oss, följ oss i våra sociala kanaler för att se våra erbjudanden, events och live uppdateringar från Visbys mysigaste oas.