Om oss

EN OVANLIGT SKÖN START PÅ DAGEN. EN SNYGG BÖRJAN PÅ EN LYCKAD KVÄLL. MITT I STAN. SPONTANT ELLER EXTRA ALLT. MED ELLER UTAN BUBBEL. PÅ SELMA CITY SPA UPPSALA ÄR DET MÖJLIGT ATT GÖRA ABSOLUT INGENTING. INGA KRAV OCH INGA REGLER.

Selma City Spa Uppsala på Clarion Hotel Gillet är en oas mitt i stan, komplett med bubbelpooler, bastu, behandlingar och en skön spa-lounge att bara vara i. Välkommen hit för en paus i vardagen, en skön AW med vännerna eller för en oförglömlig helg.

…………………………………………………………

Öppettider

Måndag: Stängt
Tisdag: 11:00-18:00 (endast behandlingar)
Onsdag: 11:00-20:00 (spa öppnar 16.00)
Torsdag: 11:00-20:00 (spa öppnar 16.00)
Fredag: 11:00-20:00 (spa öppnar 16.00)
Lördag: 11:00-20:00
Söndag: Stängt

Entré

I entrén ingår badrock, tofflor, handduk, tillgång till bubbelpooler och bastu samt fruktbuffé. Badkläder finns att hyra för 50.-. För att vara garanterad plats på vårt Spa under din vistelse rekommenderar vi att du bokar plats innan ankomst. På fredagar och lördagar har vi ofta många besökare och lite högre puls på Spa. 

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Gillet med Selma City Spa är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet och spaavdelningen innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

För bokning av behandling se Bokadirekt.se

Tänkvärt

Eventuell avbokning eller ombokning måste ske senast 24 timmar före din behandlingstid. För EJ avbokad tid debiteras fullt pris på bokad tid.
Vi ger ej behandlingar vid feber, infektioner eller och sjukdom,  Gravida ges behandling från 14.e veckan.
Ring oss gärna om du har funderingar, 018-681817.