Massage

INTRÄDE TILL SPA-AVDELNINGEN INGÅR VID BOKNING AV BEHANDLING MED ETT VÄRDE ÖVER 455 KR.

Antistress 20 min

Behandlingen har en positiv verkan för dig som har spänningshuvudvärk, tinnitus samt mental trötthet. Behandlingen bjuder på en massage av nacke, axlar, ansikte, käkar och hårbotten.
Gäller som friskvård

  • Tis-tors 545-, fre-sön 745,-

Aromamassage 80 min

En lugn, stilla och avstressande massage för hela kroppen, inklusive fötter, ansikte och hårbotten. Djupt avkopplande, väldoftande massage som utförs med ekologiska & veganska produkter från Grevinnans Rum. Vill du ha en uppiggande effekt eller en harmonisk avslappning, du väljer doft själv.

Gäller som friskvård

  • Tis-Tors 1125.- Fre-Sön 1325.-

Klassisk massage

Massagen är av förebyggande karaktär. Den är djupgående men ändå behaglig. Vi jobbar igen delar av- eller hela kroppen. Massagen går metodiskt igenom muskelgripper och löser upp spänningar.

Gäller som friskvård

  • 20 min tis-tors 545,-, fre-sön 845,-
    50 min tis-tors 745,-, fre-sön 1045,-

Klassisk Massage, 20 min

En avstressande och förebyggande massage av kroppens olika muskelgrupper.

  • Tis-tors 545,- Fre-sön 845,-

Klassisk massage, 50 min

En avstressande och förebyggande massage av kroppens olika muskelgrupper. Mjukar upp och förbättrar cirkulation och återhämtning.

  • Tis-tors 745,- Fre-sön 1045,-

NBE 1000 Massage 50 min

Med hjälp av en ljummen applikator och en specialutvecklad massagekräm, masseras området så att det mjukas upp. Behandlingen arbetas växelvis mellan NBE apparaturen och manuell massage. Detta ökar syreupptaget i cellerna och minskar kolodioxiden. Med denna behandling förbättras PH-värdet och kroppens egna läkningsprocess triggas igång. Det sker även en mingning av fria radikaler och mjöklsyra samt slagg reduceras. Värmen mjukar upp musklerna på djupet samtidigt som eventuell smärta minskar.
Gäller som friskvård

  • Tis - tors 895.- Fre - sön 1095.-