Kroppsbehandlingar

INTRÄDE TILL SPA-AVDELNINGEN INGÅR VID BOKNING AV BEHANDLING MED ETT VÄRDE ÖVER 455 KR.

DRÖMMAR AV LAVENDEL 80 MIN

Behandlingen startar med en helkroppspeeling med doft av lavendel. Helkroppsmassage med varm lavendelolja och varma stenar. Medan du ligger inpackad i sköna lakan gör vi en ansiktskur följt av en ansiktsmask. Avslutningsvis får du en härlig ansikts-, hårbotten- och fotmassage.

Gäller som friskvård

  • Tis-tors 1195,-, fre-sön 1395,-

FACIAL LIFT NBE 1000 80 MIN

Ansiktsrengöring och massage med NBE1000.
En föryngrande och avkopplande behandling. Det aktiva ingredienserna slussar effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks och tillväxten av nya celler stimuleras.

NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat.

  • Tis-Tors 1295.- Fre-Sön 1495.-

FÖRÄLDER / BARN (12-16 år) 50 MIN

Förälder: Behandlingen inleds med en skön rygg och nacke massage, följt av en ansiktskur, med rengöring, peeling, ansiktsmask samt dagkräm. Avslutningsvis tar vi hand om dina händer och fötter med en skön hand och fot massage.

Barn: Behandlingen inleds med en lätt ryggmassage. Därefter sker en massage av händer och fötter. Sedan väntar en applicering av ansiktsmask, och medan vi låter masken verka påbörjar vi lackning av händer och fötter. Behandlingen avslutas med applicering av en återfuktande ansiktskräm.

  • Tis-Tors 1350.- Fre-Sön 1650.-

I väntans tider 50 min

Avkoppling från topp till tå för den blivande mamman. Ekologiska välgörande och återfuktande ansiktskur med rengöring, peeling, massage, mask och dagkräm. Under tiden masken verkar får du en skön hand- och underarmsmassage. Avslutas med en härlig fotmassage.

  • Tis-tors 895,-, fre-sön 1095,-

PEDIKYR (fotvård ej medicinsk)

Behandlingen börjar med fotbad, därefter fotanalys.
Klipper och filar naglar, behandlar nagelband. Förhårdnader tas bort. Fötterna filas därefter mjuka och lena. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Tips! Ta gärna bort nagellacket innan behandlingen.

 

  • Tis-tors 895,- Fre-sön 1095,-

SELMAKUREN 50 MIN

Denna behandling börjar med en välgörande ryggmassage. Därefter får händerna massage och en inpackning. Du bäddas in i ett skönt täcke och ditt ansikte får en passande rengöring med peeling och en skön massage samt mask.

Entré till relaxen ingår | Gäller som friskvård

  • Tis - Tors 895.- Fre-Sön 1095.-

SELMAKUREN DELUXE 80 MIN

Denna behandling innehåller allt från selmakuren. I den här förlängninge tar vi även hand om dina fötter med inpackning och en skön fotmassage.

  • Tis-Tors 1095.- Fre-sön 1295

Sköna fötter

En terapeut arbetar växelvis, ni sitter bredvid varandra i varsin fotölj. Fotbad, en skön handmassage av underarmar och händer som sedan packas in i handkräm och plast för att bli mjuka, sedan följer en cirkulationsökande fotskrubb. Avslutningsvis får du en ljuvlig underbens och fotmassage

  • Tis-tors 925 Fre-sön 1125,-
    Gå två betala för en