Kroppsbehandlingar

INTRÄDE TILL SPA-AVDELNINGEN INGÅR VID BOKNING AV BEHANDLING MED ETT VÄRDE ÖVER 400 KR.

Dreams of Lavender

80min
Helkroppspeeling med doft av lavendel som efterföljs av en helkroppsmassage med varm olja och varma stenar. Avslutas med hårbotten-, nack- och ansiktsmassage. En mycket lugn och rogivande behandling.

 • Tis-tors 1095,-, fre-sön 1295,-

Helkroppspeeling & Ansiktskur el halvkroppsmassage

50 min

En avslappnande och väldoftande helkroppspeeling som effektivt tar bort torra hudceller, stimulerar cirkulationen och ger hy lyster. Välj sedan en avkopplande halvkroppsmassage eller en återfuktande ansiktskur med rengöring, peeling, ampull och dagkräm.

 • Tis-tors 695,-, fre-sön 895,-

I väntans tider

50 min

Avkoppling från topp till tå. En välgörande och återfuktande ansiktskur med rengöring, peeling, massage, mask och dagkräm. Under tiden masken verkar får du en skön massage av händer och underarmar för att sedan avsluta med en härlig fotmassage. Något för dig som blivande mamma!

 • Tis-tors 745,-, fre-sön 945,-

Quick Scrub

Helkroppspeeling som fräschar upp och ökar cirkulationen i huden.

 • 25 min tis-tors 490,-
  25 min fre-sön 690,-

Relaxkur

50 min

I denna relaxkur häller vi varm olja på kroppen och arbetar med stora lugna rörelser för att ge avslappnande effekt. Relaxkuren är bra för dig som behöver känna ett lugn och har spända och trötta muskler. Ansikts- och hårbottenmassage ingår.

 • Tis-tors 695,-, Fre-sön 895,-

Sköna fötter

SKÖNA FÖTTER, 50 min

Ett härligt fotbad, cirkulationsökande fotskrubb och ljuvlig underbens- och fotmassage följs av en avslutande nack,- och hårbottenmassage. En behandling för 2. ”En terapeut, 2 gäster.”

 • FÖR 2 PERS:
  50 min TIS - TORS 795,- FRE - SÖN 995,-

Spirulina ”Näring & Detox”

80 min

Sagolikt njutbar behandling som är avslappnande och renande. Torrborstning, peeling, spirulinainpackning och massage. Under inpackningen appliceras en ansiktsmask och du får en lång skön hårbottenmassage. Spirulina är en näringsbomb för både in- och utsida.

 • 80 min
  Tis-tors 1095,-, fre-sön 1295,-

Sportkuren

80 min

Cirkulationsökande, lite rivig helkroppspeeling med klassisk helkroppsmassage. Perfekt för dig med trötta muskler som behöver få igång cirkulationen.

 • 80min
  Tis-tors 1045,-, fre-sön 1245,-