Ansiktsbehandlingar

INTRÄDE TILL SPA-AVDELNINGEN INGÅR VID BOKNING AV BEHANDLING MED ETT VÄRDE ÖVER 455 KR.

DUOLYX DEEP SKIN & NBE 1000 100 MIN

Funderar du på om du ska välja en behandling med Deep Skin och NBE Facial Lift 1000? Unna dig det allra bästa och kombinera två supermetoder i en och samma behandling.

 • Tis-Tors 2195.- Fre-Sön 2395.-

FACIAL LIFT NBE 1000 80 MIN

Ansiktsrengöring och massage med NBE1000.
En föryngrande och avkopplande behandling. Det aktiva ingredienserna slussar effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks och tillväxten av nya celler stimuleras.

NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat.

 • Tis-Tors 1295.- Fre-Sön 1495.-

Fransar & Bryn

En lyxig närande och återfuktande klassisk behandling som utförs med ekologiska, veganska produkter tillverkade av Grevinnans Rum. Rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, ansiktsmassage, ansiktsmask & skalpmassage,

 • Tis-Tors 845.- Fre-Sön 1045.-

Kemisk peeling

Resultatinriktad & skräddarsydd quick fix för ditt ansikte som förnyar dina hudceller. Ge huden en boost med rengöring, kemisk peeling, mask, avslutande återfuktande kräm.

 • Tis-tors 625.- Fre-sön 825.-
  Kurpris 5 ggr 2900.-

NBE DEEP SKIN, 80 min

NBE Deep Skin är en typ av microneedling men utan nålar. Precis som vid traditionell microneedling eftersträvas att skapa en kontrollerad skada i huden i syfte att i samband med läkningsprocessen skapa en mer välmående hud. Behandlingen med NBE Deep Skin utförs i tre olika steg.

 • Tis-tors 1195,- Fre-sön 1395,-

Retinol Peeling

Högeffektiv behandling med retinol för dig som vill få förnyad spänst, lyster och motverka ålderstecken effektivt.  Appliceras av hudterapeut hos oss och tvättas av hemma.

Synliga resultat. Jämnare hudstruktur, hudton och färre ålderstecken.

 • Tis-tors 1195.- Fre-sön 1395.-
  Kurpris 5 ggr: 5180 kr

Selma Classic 60 min

Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden. Skräddarsys efter din hudtyp med resultatgivande produkter från Exuviance. Det ingår hudanalys, dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansning av bryn, mask och avslutande avslutande, återfuktande produkter.

Entré till relaxen ingår.

 • Tis-tors 945 kr, fre-sön 1145 kr

Selma Deluxe 80 min

Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden. Skräddarsys efter din hudtyp med resultatgivande produkter från Exuviance. Det ingår frans & brynfärg, dekolletage behandling, dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansning av bryn, mask och avslutande avslutande, återfuktande produkter.

 • Tis-tors 1195,-, Fre-sön 1395,-

Vegansk ansiktskur 20 min

Ge huden nytt liv och lyster med en härlig ansiktskur, rengöring, peeling massage & en ljuvlig champagnemask. Entré till relaxen ingår

 • Tis-tors 545 kr, Fre-sön 745 kr