Covid – 19

Selma City Spa och Clarion Hotel Sign följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer och bevakar händelseutvecklingen löpande rörande det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19. Just nu behöver vi ta extra hänsyn till varandra och vara försiktiga för att säkerställa både gästers och medarbetares trygghet.

Det finns ingen förhöjd risk att besöka Selma City Spa, men det är helt klart att det i nuläget ställs extra höga krav på oss som företag, vår personal och även på dig som besökare.

Vi uppmanar därför dig som är besökare hos oss att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även om symptomen är lindriga.

Vi följer noggrant utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar hela tiden våra rutiner utifrån dessa för att säkerställa både gästers och medarbetares trygghet och skydd.  Bland annat i form av stort fokus på sanitetsåtgärder med kraftigt utökad renhållning, mer desinficerande medel och kontinuerlig information till alla som rör sig i anläggningen om vikten av att vara extra noga med hygienen.

Selma City Spa vill ge dig en stunds avkoppling och välbefinnande och kommer vi fortsätta hålla öppet så länge det känns tryggt och säkert för oss alla.

Läs mer om Covid-19 hos Folkhälsomyndigheten.