Reading Sessions med Regina Lund

Regina Lund  är som en telefon till ett högre medvetande och ett annat sinne. Andlig, personlig, exklusiv coaching. 

Under hela februari kan du boka Reading Sessions med Regina Lund. Reginas sessioner finns att boka för 30 eller 60 min,  boka här >>

–  Ni gör detta på egen risk, säger Regina Lund med glimten i ögat

Reading Session

En medial läsning och kanalisering med Regina är som en slags andlig coaching där Regina levererar information och svarar på era frågor. Ni kommer sitta i ett av våra behandlingsrum mitt emot varandra. Ingen beröring, utan bara samtal. Om healing eller hållande i händerna önskas och behövs gör ni detta i samtycke. 

Reginas gåva

Regina besitter gåvorna av att kunna kanalisera och det är vad hon gör mest. Dvs. hon andas in och öppnar upp för ett annat sinne, en känslighet och ett inre seende till en inre källa där hon kan hämta in information från vårt kollektiva medvetande. Regina säger att hon finner det svårt att sätta ord på det.  Det är enkelt, som att dricka ett glas vatten. Det som kommer igenom henne i form av exklusiv information till er är gåvan. Regina är även clairvoyant, clairsentient, clairaudient och transmedium. Regina ger även budskap från andra sidan men endast om det uppstår , det är inget som forceras och sker inte hos Regina på beställning. Det som kommer, de t kommer. Regina vill inte styra andra sidan.

Varje session är unik

Det som oftast sker är att ni sitter ner mittemot Regina. Regina blundar och andas in och sen kommer vanligtvis ett långt flöde av information verbalt. Sen när Regina säger ” nu är jag klar ” och kommer tillbaka i kroppen/rummet med sin närvaro kan ni ställa era frågor. Vi rekommenderar att ni inte börjar med att ställa frågor utan låt er först få er information då Regina sitter i en klar kanal. Avbryt inte med frågor för bästa resultat. När Regina är klar ställer ni era frågor.

Oftast brukar dom flesta inte ha kvar sina frågor när hon är klar. Ofta har ni fått nya frågor eller fått svar på dom ni hade och lite till…