Events

På Selma City Spa har vi mycket på gång! 

Beauty Concept Night @ Selma City Spa 7/5 (obs nytt datum)

Ta chansen att analysera din hud på djupet tisdagen den 7e maj klockan 17.00-20.00 på Selma City Spa Stockholm. Under kvällen bjuder vi på smakprov av våra nya uppfriskande juicer, grillade snacks och självklart får du ta ett dopp i den uppvärmda poolen.

SkinLab by Elemis

Elemis SkinLab kombinerar toppmodern teknik och livsstilsrådgivning för hudvårdslösningar på bara 15 minuter. Upplev det revolutionerande hudanalyssystemet från Elemis, analysen visar ännu osynliga solskador, tilltäppta porer och områden där man kan förebygga ålderstecken både på och under ytan.

Elemis Skin Lab konsultation varar i ca 15 minuter och är en 3D hud- och ansiktsanalys med hjälp av klinisk bildbehandling som fungerar genom att ta sex olika bilder av din hud. Våra terapeuter kan sen identifiera alla fläckar, UV-skador, rynkor, problemporer, områden av känslighet och ge en omedelbar analys av vilken hudtyp du är. 

Du kommer att få se en färgkarta på skärmen som hjälper dig att förstå resultaten bättre – förutom skräddarsydda produktrekommendationer och råd om hudvårdssystemet för att skydda din hud mot ytterligare skador finns det också möjlighet att röra, känna, lukta och lära sig de produkter och skräddarsydda lösningar för dina specifika livsstilsbehov.

För de som vill prova på Superfood-produkterna på egen hand dukar vi upp stationer där man själv får tvätta av och lägga mask.

Selma City Spa

Under eventet är det fritt fram att nyttja Selma City Spa’s faciliteter såsom pool, bastu och relaxyta. Handduk, badrock och tofflor finns till låns under hela din vistelse.

Observera att du måste ta med eget hänglås till skåpet. 

Vi ses den 16 april!