Kroppsbehandlingar

Priserna är angivna Måndag-Torsdag/Fredag-Söndag. Helgpris gäller på röda helgdagar samt afton.

Body Scrub

En underbar välgörande kroppsskrubb som peelar bort döda hudceller. Detta gör att cirkulationen ökar och du kommer omedelbart känna dig piggare och fräschare samt att den gör din hud babymjuk. Avslutas med insmörjning i återfuktande kräm.
25 min: 795/995 sek

Body Scrub + Facial

Underbart välgörande kroppsskrubb som ökar cirkulationen och som gör din hud len och mjuk. I behandlingen ingår torrborstning, peeling, avtvätt ansikte, ansiktpeeling och insmörjning i återfuktande kräm. Den perfekta kombinationen av ansikte och kropp!
45 min: 995/1195 sek

Body Wrap

Härligt mjukgörande inpackning för trötta muskler och stela leder. I behandlingen ingår torrborstning,
inpackning i värmefilt, en djup avslappnande skalpmassage samt insmörjning i återfuktande kräm. Välj mellan en detoxande eller en återfuktande inpackning.
45 min: 995/1195 sek

Selma Face & Body

Det bästa av allt i en och samma behandling! Underbar kroppsskrubb som ökar cirkulationen och gör din hud len och mjuk, torrborstning, inpackning i värmefilt, avtvätt ansikte, ansiktsmassage, en djup avslappnande skalpmassage samt insmörjning i återfuktande kräm.
75 min: 1195/1395 sek

Selma Ultimate Experience

Denna magiska kombination av behandlingar får du inte missa! Här kombinerar vi Body Scrub med ett muskelavslappnande kurbar, lättare kroppsmassage och Selma Basic Facial med avtvätt, ansiktsmassage, renande och mjukgörande peelingmask, skalpmassage samt avslutande produkt. Smoothie ingår.
105 min: 2295/2495 sek

Mother-To-Be Body

Ta hand om dig själv! I behandlingen ingår kroppsscrub, avstressande kroppsmassage i hudstärkande cameliaolja, avtvätt ansikte, ansikts- och skalpmassage. Behandlingen görs från fjärde graviditetsmånaden.
75 min: 1195/1395 sek