Kroppsbehandlingar

Måndag – Torsdag
25 min: 795 sek / 45 min: 1095 sek / 75 min: 1395 sek / 105 min: 2295

Fredag – Söndag (röda helgdagar samt afton) 
25 min: 995 sek / 45 min: 1295 sek / 75 min: 1595 sek / 105 min: 2495

——————————————————————————–

Body Scrub (25 min)

En underbar välgörande kroppsskrubb som peelar bort döda hudceller. Detta gör att cirkulationen ökar och du kommer omedelbart känna dig piggare och fräschare samt att den gör din hud babymjuk. Avslutas med insmörjning i återfuktande kräm.

Body Scrub + Facial (45 min)

Underbart välgörande kroppsskrubb som ökar cirkulationen och som gör din hud len och mjuk. I behandlingen ingår torrborstning, peeling, avtvätt ansikte, ansiktpeeling och insmörjning i återfuktande kräm. Den perfekta kombinationen av ansikte och kropp!

Body Wrap (45 min)

Härligt mjukgörande inpackning för trötta muskler och stela leder. I behandlingen ingår torrborstning,
inpackning i värmefilt, en djup avslappnande skalpmassage samt insmörjning i återfuktande kräm. Välj mellan en detoxande eller en återfuktande inpackning.

Selma Face & Body (75 min)

Det bästa av allt i en och samma behandling! Underbar kroppsskrubb som ökar cirkulationen och gör din hud len och mjuk, torrborstning, inpackning i värmefilt, avtvätt ansikte, ansiktsmassage, en djup avslappnande skalpmassage samt insmörjning i återfuktande kräm.

Selma Ultimate Experience (105 min)

Denna magiska kombination av behandlingar får du inte missa! Här kombinerar vi Body Scrub med ett muskelavslappnande kurbar, lättare kroppsmassage och Selma Basic Facial med avtvätt, ansiktsmassage, renande och mjukgörande peelingmask, skalpmassage samt avslutande produkt. Juice ingår.