Elisabeth Arden Pro

Elizabeth Arden PRO Professional Treatments är utvecklade för att ge dig en flygande start på hudvårdsrutinen, tillsammans med Elizabeth Arden PRO hemmaprodukter. Syftet är att påskynda och maximera hemmaproduk

Elizabeth Arden PRO Professional Treatments är utvecklade för att ge dig en flygande start på hudvårdsrutinen, tillsammans med Elizabeth Arden PRO hemmaprodukter. Syftet är att påskynda och maximera hemmaprodukternas effekt så att resultatet märks ännu snabbare.

De högeffektiva professionella produkterna fyller två funktioner: de har omedelbar effekt, genom att de gör så att huden ser yngre ut, samtidigt som de tar dig ett steg vidare i behandlingen.

För att vi på Selma ska kunna boka in dig på någon av dessa behandlingar  är det en fördel om du har använt dig av cosmeceuticals tidigare.

Vi rekommenderar ej dessa behandlingar till gravida eller ammande kvinnor. För bästa resultat rekommenderar vi att du bokar in en kur på minst sex tillfällen.

 

The power-packed lunchtime peel,  25 min

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

 

High definition peel , 25 min

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att
huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

  • PRIS EXKL. SPAENTRÉ

    Måndag - Torsdag
    25 min: 595 kr

    Fredag - Söndag
    25 min: 795 kr