Best of Bliss – Head to glow

I våra Bliss-behandlingar fokuserar vi extra mycket på avslappning där massage ingår från hand-arm, ansikte, skalp och fot.

I vissa av våra behandlingar ingår det även en djupare peeling med AHA glykolsyra som ökar fukten, jobbar förebyggande på ålderstecken och är porförminskande.

 

Fabulous facial, 45 min

En klassisk ansiktsbehandling, återfuktar din hud till det maximala! I behandlingen kombinerar vi rengöring, peeling och exfoliering med en avslutande ansiktsmassage.

 

Instant radiance facial, 45 min

C-vitaminbehandling som hjälper dig att uppnå den maximala lystern!  I behandlingen ingår peeling, AHA-pensling och massage. Vi använder oss även av triple oxygen-serien som är syresätter din hy och ger den ultimata lyster och återfuktningen.

 

True youth facial, 45 min

Bekämpar dina ålderstecken! Vi behandlar hudens fasthet, volym och återfuktning, samtidigt som fina linjer och rynkor får sig en omgång! Behandlingen innehåller både en AHA-pensling samt en speciellt utformad ansiktsmassage för att ge ansiktet ett lyft.

 

Head to glow , 75 min

2-1 behandling som väcker din hud till liv!
Behandlingen startar med en avkopplande kroppsmassage där vi använder aromatiska oljor som får din kropp att slappna av ordentligt. Vi fortsätter sedan med en hel “instant radiance” ansiktsbehandling där din hud får den ultimata lyster med hjälp av C-vitamin. Sist men inte minst avslutar vi med en underbar skalp- och fotmassage. Upplev den ultimata avkopplingen!

 

Head over ”peels”, 45 min

Säg farväl till din torra hud! En behandling som tar hand om hela din kropp från topp till tå.  Njut av en kroppspeeling och en avslappnande, återfuktande massage med någon av våra härliga body butters som finns i 2 olika dofter.

 • PRIS EXKL. SPAENTRÉ

  Måndag - Torsdag
  45 min: 795 kr
  75 min: 995 kr

  Fredag - Söndag
  45 min: 995 kr
  75 min: 1195 kr