Ansiktsbehandlingar

I alla våra ansiktsbehandlingar får du skräddarsydda rekommendationer för just din hud med dig hem. Behandlingarna passar lika bra för män som kvinnor.

Måndag – Torsdag
25 min: 795 sek / 45 min: 995 sek / 75 min: 1195 sek

Fredag – Söndag (röda helgdagar samt afton) 
25 min: 995 sek / 45 min: 1195 sek / 75 min: 1395 sek

————————————————————

Selma Basic Facial (25 min)

Till dig som önskar en stunds avkoppling samtidigt som huden blir ren och återfuktad. I behandlingen ingår avtvätt, ansiktsmassage, renande och mjukgörande peelingmask, skalpmassage samt avslutande produkt.

Selma Relax Facial (45 min)

En avkopplande ansiktsbehandling där du verkligen får njuta! I behandlingen ingår avtvätt, hudanalys, ansiktsmassage, peeling, ansiktsmask, ögonmask och skalpmassage.

Selma Classic Facial (75 min)

För dig som önskar en klassisk ansiktsbehandling rätt och slätt. I behandlingen ingår avtvätt, hudanalys, ansiktsmassage, peeling, ånga och portömning, mask, ögonmask, skalpmassage samt avslutande produkt.

Selma Deluxe Facial (75 min)

Den ultimata lyxbehandlingen! Behandlingen inleds med en avkopplande ryggmassage följt av avtvätt, hudanalys, ansiktsmassage, peeling, två ansiktsmasker, ögonmask samt avslutande produkt. I behandlingen ingår även hand- och armmassage och en ljuvlig skalpmassage.

NBE Facial (45 eller 75 min)

NBE är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande! Med hjälp av radiofrekvensapparatur slussas aktiva ämnen ner på djupet. Behandlingen är ljuvlig och resultaten syns direkt. Vi rekommenderar en kur på 6-10 ggr.

Add-ons to our facial treatments

Frans & brynfärg inkl. formning av bryn: 295 sek
Fransfärg: 155 sek
Brynfärg inkl formning av bryn: 245 sek
Formning av bryn: 155 sek