OH la laa, it’s French – with Decléor (face & body)

Här finner du våra ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och lyxbehandlingar.

I dessa behandlingar använder vi oss av produkter från Decléor.

Decléor – är ett av världens ledande hudvårdsmärken. Med över 40 års erfarenhet och stort kunnande räknas Decléor idag som specialisten inom aromaterapi. Serien baseras på rena, djupverkande aromatiska växtessenser och resul­tatinriktade, avkopplande spabehandlingar. En stor del av produkterna som används är 100 % naturliga, utan syntetiska dofter eller konserve­ringsmedel.

Decléor resultatinriktade hudvårdserie med salongsbehandlingar finns för alla åldrar, behov och hudtyper, även den känsligaste.

 

Ansiktsbehandling, 45 eller 75 min

Avslappnande behandling för ditt ansikte med härliga och välgörande dofter, som anpassas efter din hudtyp. I behandlingen på 75 min ingår även välkomstmassage, portömning och brynplock. Du får en mjuk och skön känsla och produkter som vårdar din hud hela dagen.

 

Face Hydration, 25 min

En fuktgivande och vårdande ansiktskur med rengöring, peeling, mask och en härlig ansiktsmassage. Avslutar med en fuktgivande dagcréme.

 

Kroppsinpackning (relax), 75 min

En lyxig kroppsbehandling med peeling, avstressande aromatisk massage och applicering av mask över hela kroppen, som sedan sveps in i ett mjukt värmetäcke.

 

Lyxbehandling, 105 min

Massage, peeling, kurbad och kroppsinpackning.

 

Lyxbehandling 2, 105 min

Aromamassage, kroppspeeling och ansiktsbehandling.

 

Kroppsbehandling för gravida, 75 min

En härlig aromatisk behandling för blivande och nyblivna mammor med Decléors regenererande kroppsmask. Minskar och förebygger bristningar, ökar spänsten, tillför fukt och ger en stunds välbehövlig totalavkoppling. Behandlingen görs från fjärde graviditetsmånaden.

 • PRIS EXKL. SPAENTRÉ

  Måndag - Torsdag
  25 min: 595 kr
  45 min: 795 kr
  75 min: 995 kr
  105 min: 1295 kr

  Fredag - Söndag
  25 min: 795 kr
  45 min: 995 kr
  75 min: 1195 kr
  105 min: 1495 kr