Aktuellt

Det händer alltid något spännande på Selma City Spa Stockholm, och det är här du hittar all information om våra happenings och events!

BREKKIE + SPA = Sant!

Starta dagen med Clarion Hotel Signs ekologiska och Fairtrade-märkta frukostbuffé för att sedan kila upp till oss för en harmonisk förmiddag i relaxen, gym, rooftop pool, bastun och loungen. Vardagslyx och njutning av bästa klass, för endast 695 SEK/ 2 personer – Erbjudandet gäller måndag-torsdag, i mån av plats och betalas i receptionen på plan 1 vid ankomst!

Frukosten serveras 06.30-09.30
Dagsspa gäller: 09.00-14.30

XMAS deal at Selma! 

Unna dig och någon du håller kär en lyxig dag på vårt spa i mellandagarna eller januari och njut av vårt ”Gå 2 betala för 1” erbjudande. Läs mer och köp din deal i vår webbshop! 

NIGHT SWIM at Selma!

Vinterns mysigaste söndags treat coming up!
Söndagen den 28/1 (slutsålt!), 11/2 och den 25/2 (slutsålt!) öppnar vi upp spa efter att vi stängt för dagen och välkomnar er till en helt magisk upplevelse på Selma City Spa. Det blir kvällsbad, levande ljus, skön musik och endless te och scones till vår magnifika utsikt över Stockholms takåsar. Helt enkelt ett magiskt avslut på ännu en vecka!
Eller köp din biljett direkt här!