Aktuellt

Det händer alltid något spännande på Selma City Spa Stockholm, och det är här du hittar all information om våra happenings och events!

MÅNADENS TREAT

APRIL – Månadens behandling är Body scrub + facial, 25% rabatt på 45 min behandlingen (Ord. pris: 995 / 1195 SEK)

Underbart välgörande kroppsskrubb som ökar cirkulationen och som gör din hud len och mjuk. I behandlingen ingår torrborstning, peeling, avtvätt ansikte, ansiktpeeling och insmörjning i återfuktande kräm. Den perfekta kombinationen av ansikte och kropp. Bokar du behandling så bjuder vi naturligtvis på Spa entrén, där ingår badrock, tofflor, handduk, färsk frukt m.m. Vid behandlingstillfället får du dessutom 10% rabatt på valfri vara.

Finns möjlighet att köpa detta erbjudande som presentkort via webbshop eller på plats, gäller i ett år och kan ej kombineras med andra erbjudanden! 

___________________________________

MICRONEEDLING EVENT DEN 25 APRIL! 

Varmt välkomna på ett event med Microneedling hos oss, kl 17.30-20.00 onsdagen den 25 april. I samarbete med Dermatude, välkomnar vi dig till en exklusiv kväll där du får chans att lära dig allt om microneedling. Vi bjuder på bubbel och tilltugg medan Linda från Dermatude demonstrerar en behandling. Ni har chans att ställa frågor samt få tips & råd av våra experter på plats.

Gå med i vårt Facebook event!

Anmälan är bindande och du köper din plats via vår webbshop för 200 :- (Anmälningsavgiften dras av när du bokar in dig på en kurbehandling eller vid köp av produkter)

___________________________________

CITY SPA YOGA

Tillsammans med hälso- och livsstils plattformen Best Of You välkomnar vi er till YOGA, spa och lättare frukost varje tisdag för endast 250 SEK/person.
Gå med i vårt Facebook event!  

Eller.. köp din biljett direkt här!

____________________________

BREKKIE + SPA = Sant!

Starta dagen med Clarion Hotel Signs ekologiska och Fairtrade-märkta frukostbuffé för att sedan kila upp till oss för en harmonisk förmiddag i relaxen, gym, rooftop pool, bastun och loungen. Vardagslyx och njutning av bästa klass, för endast 695 SEK/ 2 personer – Erbjudandet gäller måndag-torsdag, i mån av plats och betalas i receptionen på plan 1 vid ankomst!

Frukosten serveras 06.30-09.30
Dagsspa gäller: 09.00-14.30

Du behöver ej förboka – drop in gäller.

___________________________________

NIGHT SWIM at Selma!

Vinterns mysigaste söndags treat coming up!
Vi har nu öppnat biljettförsäljningen till söndagens mysigaste event – Night Swim – den 29/4. På Night Swim öppnar vi upp spa efter att vi stängt för dagen och välkomnar er till en helt magisk upplevelse på Selma City Spa. Det blir kvällsbad, levande ljus, skön musik och endless te och scones till vår magnifika utsikt över Stockholms takåsar. Helt enkelt ett magiskt avslut på ännu en vecka! Eller köp din biljett direkt här!

___________________________________

Spapaket (hotell + spa)

Ta med en vän och unna er en upplevelse utöver vardagen. Checka in på Clarion Hotel Sign och ta klivet in i en annan värld. Byt om till badkläder, hoppa ner i vår uppvärmda utomhuspool och njut av utsikten. Njut av varsin valfri 45-minuters spabehandling, fräsch mat, dryck och kanske en värmande bastu. Spapaket med en övernattning kostar 3455 kr för två personer.

I paketet ingår: 
– Övernattning för två personer i dubbelrum
– Lån av mjuk badrock och tofflor – Tillträde till Selma CitySpa vid ett tillfälle. Tillgång till gym, bastu, terrasser och uppvärmd  utomhuspool.
– Valfri 45-minuters behandling
– En fruktjuice i samband med din spaupplevelse samt en caesarsallad med kyckling (vegetariskt alternativ finns)
– Variationsrik och ekologisk frukostbufféErbjudandet gäller bokning natt mot lördag eller måndag och i mån av plats. Spaentré samt behandling gäller ankomstdagen, fredag eller söndag.

Begränsat antal spapaket. Avbokning kan ske senast 72 timmar innan kl 16.00 ankomstdagen. För mer information eller för att boka, ring oss på 08 676 98 10 eller maila till reservations.sign@choice.se.